Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

Predikant (vacature)

Sinds mei 2022 is de prot gemeente van Eastermar vacant en op zoek naar een

Predikant (max. 28 uren) 

voor ons mooie dorp Eastermar, gelegen tussen De Leijen en de Burgumermar. (Over wie we zijn zie bijgaande Profielschets).
We zoeken iemand die inspirator wil zijn voor onze gemeente door met ons de warmte en het licht te delen van het evangelie van Jezus Christus.

We geven u graag een grote rol in de eredienst in onze kerk. De overdenking spreekt onze gemeente aan. We zijn een veelkleurige gemeente, dus de eredienst mag daarop aansluiten. In onze gemeente werkt momenteel een jeugdwerker, die bezig is om samen met onze jeugdleiders het jongerenwerk te laten bloeien en jonge ouders te bereiken. 

We vinden het belangrijk dat het pastoraat omarmd wordt, u bent dorpsgericht en verstaat de Fryske taal.
Verder is het belangrijk dat u een inspirator bent. We hopen dat onze gemeenteleden van u kunnen leren en kunnen waarnemen dat het geloof u in beweging brengt. Voor 

Wat mag u verwachten?
We bieden u graag de ruimte om als voorganger een eigen richting te geven aan het geestelijk leven zolang dat aansluit bij de visie van onze gemeente.
Bent u de voorganger die zich wil verbinden aan onze mooie dorpsgemeenschap? Neem dan contact op met onze scriba of solliciteer via de mail: scriba@pgeastermar.nl.

Vacature predikant