Onze gemeente heeft veel jeugd en mensen die zich inzetten voor het jeugdwerk. De inderkerk, de jeugdclubs en de tienerkerk Rock Steady worden allemaal druk bezocht.
Voor iedere leeftijdsgroep is er bij de Protestantse Gemeente Eastermar iets te doen. Benieuwd naar alle activiteiten? Kijk dan snel verder!

Kinderkerk 6

 

Bazaar voor Stichting Heppie

Op 15 maart was er een bazaar in 't Hoekje te Eastermar.
De opbrengst van deze bazaar was bestemd voor Stichting Heppie. Het was er erg gezellig en je kon er veel dingen doen en kopen. Je kon er wordeng eschminkt, nagels lakken, spullen kopen en nog veel meer.

Het Rad van Fortuin was erg succesvol. Alle loten waren steeds verkocht.
Rock Steady klas 1&2 hebben zich heel goed ingezet voor deze bazaar. Iedereen had wel wat te doen.
Er is meer geld opgehaald dan we dachten. De opbrengst was uiteindelijk: € 655,-

Groetjes, Marijke en Janneke


 

Doe mee met workshop Graffiti!

Voor de inrichting van het jeugdhonk gaan we iets moois doen.

graffiti

Er zijn al heel veel leuke en bruikbare ideeën binnenkomen over de inrichting van het jeugdhonk. Ook de vragenlijsten geven al een goed beeld van hoe we het jeugdhonk kunnen gaan gebruiken.
Een van de ideeën, bij de CJV vandaan, was het maken van een graffititekening op de wand. Geweldig leuk idee; maar dan doen we het wel zelf en goed! Een docent beeldende vorming geeft workshops graffiti en hij komt bij ons een workshop (of shops) geven, zodat we een aantal panelen kunnen maken voor in het jeugdhonk.

Meedoen?

Geef je op voor de "Workshop Graffiti" bij Harry en Alexandra.

Afhankelijk van het aantal deelnemers moeten we verschillende groepen maken. Daarom zijn de data nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt het op een zaterdag of vrijdagavond eind april of begin mei. Geef je zo snel mogelijk op dan kunnen we gaan plannen!

A- A A+