De (verschijningsvorm van de) huidige Paadwzier is inmiddels alweer enkele tientallen (?) jaren oud. Dat is reden geweest, naast het beschikbaar zijn van nieuwe (technische) mogelijkheden om te vernieuwen, om de Paadwizer in een nieuw jasje te gieten. Het meest opvallende verschil is het gebruik van kleur, waardoor de nieuwe Paadwizer er totaal anders uit gaat zien (zie de foto's).

Inmimddels is de uitwerking hiervan afgerond en dat betekent dat u deze week (28/1-1/2) de geheel vernieuwde Paadwizer in uw brievenbus zult aantreffen. Het verschil zal u niet ontgaan.

Ook aan deze nieuwe Paadwizer zijn uiteraard kosten verbonden want nog steeds geldt: voor niets gaat de zon op en daarmee houdt het zo'n beetje op. Deze 1ste nieuwe Paadwizer is gratis, ter kennismaking zullen we maar zeggen. Zonder betaalde abonnementen kan de Paadwizer echter niet blijvend veschijnen en daarom vragen we u om hiervoor € 15 per jaar bij te dragen (en dat is nog geen 30 cent per week! :-)

In de Paadwizer treft u een formulier aan waarmee u toestemming kunt geven om deze €15 door de kerk automatisch te laten incasseren. Dat is voor u gemakkelijk en dat scheelt ons bovendien kosten.

Vanaf nu zal de Paadwizer niet meer digitaal worden verspreid.

We wensen u veel leesplezier met deze fraaie nieuwe Paadwizer.

Paadwizer nieuw 2 Paadwizer nieuw 2

A- A A+