Ds Peter Verbaan was op 7 februari j.l. 25 jaar predikant. Op zondag 25 februari j.l. werd hieraan in een kerkdienst in Ermelo in De Oude Kerk op feestelijke wijze aandacht besteed. Ds Verbaan begon in 1993 zijn loopbaan als predikant in Eastermar/Jistrum. Na 6 jaar verruilde hij Eastermar/Jistrum voor Berkel en Rodenrijs waar hij tot 2009 perdikant is geweest. Sinds 2009 is hij verbonden aan de Hervormde gemeente van Ermelo.

Van zijn voormalige gemeenten waren ongeveer 25 gemeenteleden aanwezig bij dit jubileum, zo ook een aantal (8) uit Eastermar. Na afloop van de dienst was er gelegenheid om Verbaan te felicitieren en (uiteraard) herinneringen op te halen. Ook werden kadootjes overhandigd (zoals o.m. de "tút fan Eastermar").

Na afloop kregen de 'mensen van verre' een heerlijke (zelflbereide) lunch aangeboden in de pastorie, waar verder gepraat kon worden met de familie Verbaan. Al met al een geslaagde dag, zowel voor de familie Verbaan als de gasten die de moeite hadden genomen naar Ermelo te komem voor deze feestelijke gebeurtenis.

kkids5  kkids5

kkids5   kkids5

A- A A+