Zondag 13 oktober wordt de dienst door de diaconie ingevuld.

De diaconie heeft gekozen om deze dienst in te vullen rond het werk van World Vision.

Voorganger is de heer Arnold Wienen

World Vision is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in het beschermen van de meest kwetsbare kinderen en mensen in nood, op alle mogelijke manieren. Het begon allemaal  in 1947, toen onze oprichter Bob Pierce de laatste $5 die hij had, weggaf om te zorgen voor een verlaten Chinees meisje. In 1979 ging de toenmalige CEO Stan Mooneyham zelfs zover, dat hij een groot schip kocht om vluchtelingenfamilies te redden die op zee in Vietnam waren gestrand.

Zelf zegt World Vison over haar missie: “Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.” Matteüs 25: 35, 36
Kijken we om ons heen dan zien we een gebroken wereld. Landen die verwoest worden door oorlog. Kinderen die opgroeien zonder ouders. Er is honger en verdriet. Een wereld zoals God het niet heeft bedoeld. In de Bijbel gaan meer dan 2.000 teksten over armoede en onrecht. God wil ons duidelijk iets leren over onze rol in deze gebroken wereld. Maar wat precies? Wat kunnen wij concreet betekenen voor al die mensen in nood?".

We geloven dat ieder kind een hoopvolle toekomst verdient. We werken met de meest kwetsbare kinderen in de wereld zodat ze het leven in al haar volheid kunnen ervaren. Onze inspanningen dragen bij aan onze belofte aan de meest  kwetsbare kinderen.

Voor alle informatie over World Vision verwijzen we naar hun website World Vision

Schermafbeelding 2016 09 28 om 14.10.52

A- A A+