Zo betitelde KLaas Dijkstra zijn werkzaamheden voor de kerk in de vakantietijd. Dijkstra is penningmeester van de kerk en de geldstromen gaan altijd door, vakantie of niet. Was dat voreger misschien een reden om niet (te lang) met vakantie te gaan, tegenwoordig is dat geen belemmering meer.

Dankzij internet zijn we niet meer aan tijd en plaats gebonden en kunnen we overal onze mail lezen en onze (adminstratieve) taken uitvoeren. Zo is Dijkstra deze zomer geruime tijd in Frankrijk en Duitsland geweest. HIj had zijn volliedige ICT uitrusting (laptop, tablet en smarphone) bij zich zodat hij vanaf de camping zijn dingen kon blijven doen. Thuis had hij geregeld dat belangrijke post werd gefotografeerd en via email werd toegezonden. Zo mis je dus niks. Toch mooi, dat intertnet (al wordt daar soms verschillend over gedacht).

De foto is op 22 juni gemaakt in Eaux-Puiseaux (Frankrij), een klein dorp 25 km ten zuiden van Troyes (Champagne -Ardennes). Dijkstra was daar bezig het incassobestand van juni te uploaden naar de Rabobank.

7E24BD3F F0FE 46E7 97A7 5100A0A475DD

A- A A+