Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

KingsKids 19 november

Op een mooie zondagochtend, na de intocht van sinterklaas, was het om 9.15 gezellig druk met de KingsKids. Met z’n allen hebben we ons welkomslied gezongen, geluisterd naar het verhaal van Levi die tijdens het Loofhuttenfeest samen met zijn vader in de loofhut ligt en kijkt naar de maan en de sterren. En daarbij het liedje ” Hoger dan de blauwe luchten” zingt.

Het thema van deze ochtend was “Zing je mee voor God?!” Tijdens de KingsKids werd er een mooie sing-in georganiseerd, want wie wil nu niet dansen en meezingen met een bekend nummer. Daar worden we vrolijk en blij van. De kinderen kozen leuke liedjes waar we met elkaar dit liedje gingen zingen. Bijvoorbeeld Kleuren Kleuren, is je deur nog op slot, maak een vrolijk geluid voor de Heer, en zelfs van Links naar Rechts hebben we gezongen en op gedanst.

Het sleutelvers wat er goed bij pas is Psalm 148: 13 “zing allemaal voor de Heer”

Na het zingen en dansen werd er geknutseld. Er werden prachtige trommels, maracasballen gemaakt en een schudinstrument gemaakt van een mooie tak met doppen. Waar mee we tijdens de dienst op de maat mee konden spelen tijdens het zingen van het lied “Maak een vrolijk geluid voor de Heer”

Wij hebben weer een gezellige ochtend KingsKids gehad!

We zien jullie graag 4 februari 2024 weer!

Deze ochtend deed Atsje ook mee, zij komt het KingsKids team versterken, 

Welkom Atsje!

KingsKidsteam,

Willy, Sjoukje Jannie en Jetske 

KingsKids 19 11 2023

  • Aangemaakt op .