Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

Kingskids Startzondag

Op een zonovergoten startzondag op 24 september hebben we een leuke ochtend met elkaar gehad. We begonnen deze 1e Kingskids van dit nieuwe kerkseizoen met de hele gemeente en we zongen gezamenlijk ons startlied “Welkom, Welkom”. Waar we vervolgens de kerk verlieten om het jaarthema “GA MEE” ten uitvoer te brengen.

We gingen op speurtocht rondom de kerk.  Maar hoe loop je een speurtocht zonder route? Rondom de kerk waren ballonnen opgehangen met teksten uit de bijbel deze lazen we voor. De teksten hadden allemaal met een pad of wegen te maken. We lazen Weg= linksaf Pad= rechtsaf en pad en weg= rechtdoor.  Tijdens de speurtocht waren er 4 voorwerpen te vinden die we mee moesten nemen. Een lamp, bijbel, voet en legoplaat met een weg erop.

Bij terugkomst in de kerk gingen we een Rebus oplossen waarbij we de voorwerpen konden gebruiken, om het zichtbaar te maken. De oplossing van de rebus was het sleutelvers van deze keer: 

Psalm 119: 105 “Uw Woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad” 

Dit sleutelvers kwam weer bij de verzameling aan de keycord.

We hopen dat jullie een fijne ochtend hebben gehad! De eerstvolgende keer is 19 November! Zien we jullie dan weer?

Ps. We zijn op zoek naar 2 nieuwe leden om het KingsKidsteam te versterken. Ben je enthousiast en creatief en wil je kinderen vertellen over Gods liefde? Meld je dan aan bij een van de teamleden. Een keer meekijken wat het inhoudt kan natuurlijk ook altijd.

Kingskidsteam 

Jannie, Jetske, Willy en Sjoukje 

KingsKids 24 9 2023

  • Aangemaakt op .