Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

ZIP your LIP: een topper!

De Hege Stins bruiste van de activiteiten afgelopen weekend, zoals in jaren niet meer is gebeurd. De jeugd liet zich absoluut van hun beste kant zien en zette zich meer dan 100% in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. En dat terwijl ze zelf in 24 uur niet mochten eten.

En er werd geen gelegenheid onbenut gelaten om dat geld binnen te halen. Het autowassen was een topper, de hele middag stond het parkeerterrein vol auto's van mensen die een bezoekkje brachten aan de "big bazar" en ondertussen hun auto lieten wassen. En binnen was een keur aan spellen opgesteld waaraan iedereen voor slechts €0,50 mee kon doen. En dat werd gedaan!

Heel speciaal was ook de "melkactie" van een aantal jongeren op de zondagochtend. Na een nacht van in de kerk (niet) slapen mochten ze om 5 uuir 's ochtends op komen draven bij een drietal melkveebedrijven om mee te helpen de koeien te melken.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat veel koppies niet al te fris meer waren tijdens de kerkdienst (met als thema "Alle kleine beetjes helpen") zondagochtend.

Maar dat allemaal was niet zonder resultaat.
De Zip Your Lip actie heeft tot nu toe het mooie bedrag van € 3.499,70 opgebracht. Zodra ook de collecte van 24/4 overgemaakt is wordt de actie afgesloten en wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

Iedereen heel erg bedankt voor het fantastische weekend dat we met elkaar hebben gehad en voor het mooie bedrag dat bij elkaar gebracht is. Dat ook World Vision (de organisator van Zip your Lip) blij verrast was door deze  geweldige opbrengst blijkt uit onderstaand bedankje wat binnenkwam bij de Eastermarder jeugd.

zipyourlip Bedankje World vision

Onderstaand een foto impressie van het gebeuren.

 zip 1 zip 2

zip 4 zip 3

zip 5 zip 6 zip 8

zip 7 zip 9 zip 13

zip 11 zip 12

zip 14  zip 16

 

 

 

  • Aangemaakt op .