Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

Kerkdiensten / Zoom-meetings (4 weken)

Kerkdiensten 9, 16, 23, en 30 januari

Zoom-meeting 11, 18, 25 januari en 1 februari

Bijbelstudie      De komende 4 zondagen in januari (9, 16, 23 en 30) wil ik proberen u/jij actief te betrekken bij de kerkdienst. Online verbonden kunnen zijn in deze tijd is een zegen, maar we missen wel de ontmoeting en het gesprek met elkaar. Daarom wilde ik het zo doen dat ik u elke zondag na de dienst een aantal vragen meegeef om over door te praten thuis, of om over na te denken.
De dinsdagavond daarna is er gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Voorlopig is dat via een Zoom-meeting waarvoor je je bij mij kunt opgeven.
De komende 4 weken staan in het teken van het boekje “Eenvoudig leven”. Actuele thema’s en Bijbelstudies over het goede leven, en hoe dat te maken heeft met actuele thema’s als duurzaamheid en sociale gerechtigheid. Het is leuk om het boek aan te schaffen, maar voor deze avonden niet nodig.
De Zoomsessies zijn gepland op: dinsdagavond 11, 18, 25 januari en 1 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur. Als er veel deelnemers zijn dan kan dat natuurlijk wat uitlopen. Wil je meedoen, geef je dan alvast bij mij op: martinadewit@planet.nl of 06-27384678
Ds. Martina Stougie                                  

 

 

  • Aangemaakt op .