Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

De Thús-Tsjerke-Tas

Alle adressen die staan ingeschreven bij de Protestantse Gemeente van Eastermar werden één dezer dagen verrast met een Thús-Tsjerke-Tas. Ook deze actie is een rechtstreeks gevolg van de Coronacrisis. In de Paadwizer wordt deze actie, vanuit het besef dat we de ontmoeting met elkaar nu al zo lang moeten missen, als volgt toegelicht.

"Zo kunt kunt u en jij allemaal meedoen op de manier die u/jij wilt. Maar we hopen natuurlijk vooeral met deze tas te bereiken dat we ons meer met elkaar verbonden voelen, en dat we ons verbonden voelen met Jezus, die de weg van het lijden, sterven is gegaan".

De bedoeling wordt ook duidelijk gemaakt in het begeleidende briefje dat is toegevoegd:

"De 40-Dagentijd is weer aangebroken. We gaan richting het Paasfeest! Ondertussen zitten we al ruim een jaar met 'COVID' en kunnen we elkaar amper ontmoeten. Wij hebben speciaal voor de 40-dagen in Coronatijd een Thús-Tsjerke-Tas met inhoud samengesteld. De inhoud is voor iedereen hetzelfde. Zit er iets in wat voor u/jij niet interssant is: geef het door! Op die manier willen we verbinden. Meer infor over de Thús-Tsjerke-Tas staat op blz 4 van de Paadwizer.

We wensen u - ondanks alle restricties - een goede 40-Dagentijd toe.
Protestantse gemeente Eastermar

Thús tsjerke tas

  • Aangemaakt op .