Skip to main content

logo-PKN-Eastermar

Geloof-Hoop-Liefde

APPOSTEL

Appostel logo

Wist u dat er een app bestaat (“Appostel”) die het mogelijk maakt om al uw kerkelijke geldzaken op één plek te beheren op smartphone of tablet? Met deze app kunt u op een gemakkelijke manier giften doen en collectebonnen bestellen.

Voor algemene informatie over deze app kunt u terecht op https://appostel.nl/

Ook onze gemeente maakt nu gebruik van de Appostel app. Wilt u ook meedoen, download de app dan vanuit de App Store (wanneer u Apple-gebruiker bent) of de Google Play Store (wanneer u een Android-gebruiker bent). Hoe u dat moet doen vindt u hier.

Vervolgens zoekt u naar onze gemeente (Digitaal Loket PG Eastermar) en maakt u een koppeling door een eigen account te registreren. Bij het registreren heeft u een registratienummer nodig. Dit is het nummer waaronder u bekend bent bij de landelijke PKN. Dit nummer kunt u vinden op het toezeggingsformulier van actie kerkbalans. Het bestaat uit 6 cijfers en begint met een 5.

Als u het registratienummer niet kunt vinden stuur dan even een berichtje naar penningmeesterkrm@pgeastermar.nl  en de penningmeester stuurt u het nummer toe.

Hierna kunt u aan de slag!

  • Aangemaakt op .