Door coronamaatregelen is het niet mogelijk om als gemeente gezamenlijk de Eeuwigheidszondag mee te maken in onze kerk a.s. zondag 22 november, hoe spijtig ook.
Uitsluitend genodigden (familieleden van de overledenen) kunnen deze dienst bijwonen en zijn daarvoor uitgenodigd.

Op zaterdag 21 november is er echter wél gelegenheid voor eenieder om naar de kerk te komen. Van 14.00 uur tot 17.00 uur is de kerk open. U kunt even tot rust komen, een kaarsje aansteken of een groet of gebed in de “boom” hangen. Deze boom met groeten en gebeden vormt de schakel tussen zaterdag en de dienst op zondag. In die dienst zal een aantal hiervan worden voorgelezen en meegenomen in de gebeden. Er klinkt rustige muziek en er is gelegenheid voor een persoonlijk gesprek. Er zijn vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden volgens de coronaregels.

Op zondag de 22e is het een bijzondere dienst. Het thema is: “In goede handen”. Er wordt een eerder opgenomen interview op de begraafplaats met twee gemeenteleden uitgezonden. Sarah, Menno en Elise maken weer muziek en de 11 namen van de mensen die ons zijn voorgegaan in de dood worden voorgelezen. Deze dienst wordt professioneel gefilmd en is te volgen op kerkomroep.nl. Voor beeld moet u inloggen met gebruikersnaam: pge17 en wachtwoord: proef.

We hopen u op beide dagen te ontmoeten. Op zaterdag de 21e “live” en op zondag de 22e “digitaal”. Zo hopen we met elkaar warmte en licht te verspreiden in een tijd van eenzaamheid en gemis.

Kerkhof 1  Kerkhof 2

A- A A+