Sijke Zuidesma is  geboren in 1963 en woont in Kootstertille. Zij had al op jonge leeftijd interesse en aanleg voor tekenen en schilderen. Op de lagere school in Twijzel werd ze gestimuleerd en geïnspireerd door meester Van der Bij, maar desondanks duurde het tot 2011 voordat ze actief is gaan (portret)schilderen en heeft ze van haar 1ste kleinkind een portret gemaakt.

In haar schilderen maakt ze gebruik van het licht. De lichtinval, het spel van licht en donker in combinatie met het vastleggen van gezichtsuitdrukkingen op het doek vindt zij uitdagend. Ze probeert dat uit te drukken in een impressionistisch portret met een losse penseelvoering.

Bij deze expositie kunt u dit deel van haar werken bekijken. Voor een volledig overzicht van haar werk verwijzen we naar Facebook (facebook.com/ateliersijkezuidersma).

De expositie duurt tot 19 augustus 2019 en is te bezichtigen elke zondag na de dienst van 10.30 tot 12.00 uur (zondagdiensten van 11.00 uur uitgezonderd). Ook is de expositie op aanvraag te bekijken. Bel: 0512 472141 of mail naar koster@pgeastermar.nl.

Raadpleeg www.pgeastermar.nl voor tijden van de kerkdiensten.

Voor rechtstreeks contact met Sijke Zuidersma mail naar sijkezuidersma@gmail.com

 quilt 6  quilt 6

quilt 6   quilt 6

 

 

 


  

A- A A+