Gebedsweek 2022    

Zoals ieder jaar wordt ook dit jaar weer een "week van gebed" georganiseerd. Het thema dit jaar is “Licht in het duister”.
Het Bijbelgedeelte is Matteüs 2: 1-12 en speciaal het 2e vers: “Wij hebben zijn ster zien opgaan en zijn gekomen om Hem te aanbidden”

Echter, evenals vorig jaar is het ook nu niet mogelijk fysiek vieringen te organiseren. Maar deelnemen kan wel op een andere manier, gewoon bij u thuis.

Als start van de week is op nationaalgebed.nl live het nationaal gebed te volgen en wel op zaterdag 15 januari van 20.00 - 21.30 uur.  Doe alleen of met anderen mee aan het gebed voor vrede en verbinding tijdens deze coronacrisis. Op dinsdag 18 januari om 19.30 uur zal Ds Martina Stougie hier ook aandacht aan besteden tijdens de Zoom meeting.

Verder is er een mogelijkheid om tijdens de gebedsweek (van 16 - 23 januari) thuis mee te doen aan de gebeden. Hiervoor kunt u op de website van Weekvangebed voor elke dag een bijbelegdeelte plus een gebed vinden, Deze lezingen en gebeden zijn uitgewerkt (en gebundeld) in een 'gebedsboekje'. Dit gebedsboekje kunt u (eenmalig) hier downloaden en opslaan op uw eigen computer of tablet. Voor elke dag vindt u hierin een nieuwe lezing en gebed.

Doet u mee?

 

 

 

 

 

A- A A+