De Hege Stins vergunning 1
Sinds enkele jaren beschikt de Protestantse gemeente Eastermar over een fraai, moderne kerkelijk centrum: De Hege Stins. Een accommodatie die graag en veel gebruikt wordt voor kerkelijke activiteiten. Maar ook andere, veelal culturele, activiteiten hebben de weg inmiddels gevonden naar De Hege Stins. Ook is De Hege Stins al sedert jaren een officiële trouwlocatie.

De Hege Stins heeft echter meer potentie én ambitie. Denk o.a. aan het faciliteren van bruiloften en partijen. Voor eigen dorp was dit reeds mogelijk. Maar inmiddels is een volledige vergunning verleend. Dat betekent dat iedereen vanaf nu ­in De Hege Stins terecht kan voor diverse feesten en partijen zoals bv trouwerijen, een jubileum maar ook voor het houden van vergaderingen, lezingen of het geven van cursussen. 

Voor uitgebreidere informatie verwijzen we graag naar de website van De Hege Stins voor uw partijen

 De Hege Stins vergunning 2
 De Hege Stins vergunning 3    Dus hebt u wat te vieren of wilt u een andere bijeenkomst organiseren? Kom eens langs en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Onze beheerder Hillie Hofstede vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn, alles uiteraard vrijblijvend.

Zij is bereikbaar op tel 06-14970621.

E-mailen kan ook natuurlijk koster@pgeastermar.nl 

 

A- A A+